AKCE NA VŠECHNA MÝDLA! KUP 2 A ZÍSKEJ 3 JAKO DÁREK ZDARMA!
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.02.2022
Nový článek na blogu!!
Na našem eshopu nově přistála originální autentická vína!!🥂 Co si pod tímto označením představit? Čím jsou tato vína jedinečná? Co všechno musí splňo... číst celé
15.07.2021
Nový článek na našem blogu!
Víte, co všechno obsahují borůvky a jak jsou pro naše zdraví důležité? To vše a mnohem více na našem blogu v sekci Věděli jste, že...  😊 číst celé
10.06.2021
Zkoušky jsou tu!!
Zkoušky jsou tu!! A s nimi AKCE na všechny Matcha čaje a dobroty 🤗 Máš náročný červen, učíš se na maturitu, přijímačky nebo ti začalo zkouškové? Po... číst celé
Zobrazit všechny novinky

SLEDUJTE NÁS NA SÍTÍCH

     

 


 

PŘIJÍMÁME PLATEBNÍ KARTY

 

   

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Vlastě Dvořákové, se sídlem V Domkách 85, 38232 Velešín, IČ 08307474, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským úřadem Kaplice, spisová značka: Ž/5184/2019/BV/1033533 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co jsou to ta autentická vína?
17.02.2022
Co jsou to ta autentická vína?
Autentická vína – co toto označení znamená, jaké parametry a pravidla musí vína splňovat a čím jsou tato vína jedinečná? Čtěte více v článku :) číst celé
...Borůvky jsou plné prospěšné chemie?😊
...Borůvky jsou plné prospěšné chemie?😊
Možná budete sami překvapeni, kolik chemie v borůvkách je, a možná tedy i zapřemýšlíte, jestli byste je tedy neměli přestat konzumovat, když „je v ni... číst celé
Jíl jako nedocenitelná surovina v dermatologii
Jíl jako nedocenitelná surovina v dermatologii
Jíly jsou velmi důležitou surovinou využívanou v kosmetice. Je to zejména proto, že tyto nezpevněné usazené horniny mají nespočet příznivých vlastnost... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách z naší Laboratoře.  Rozesíláme 1x za měsíc.
© 2022 Laboratorium
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz